Optimaal genieten met een prachtig uitzicht

Willemsen Makelaars

Willemsen makelaars is dé makelaar in Arnhem en omstreken en heeft een klantgericht en persoonlijke aanpak die werkt. We kennen de stad, de mensen en zorgen dat nieuwe stadsbewoners zich snel thuis voelen in hun nieuwe woonomgeving. 

Willemsen makelaars nieuwbouw

Willemsen makelaars heeft zich door de jaren heen geprofileerd als dé nieuwbouwmakelaar en -specialist in Arnhem. Wij zijn in een zeer vroeg stadium betrokken bij de nieuwbouw ontwikkeling van een groot aantal nieuwbouwprojecten. Bij ons gaat het echter niet alleen om huizen, maar vooral om mensen en de toekomstige leefomgeving. Wij willen dan ook dat iedereen zich meer dan alleen thuis voelt in een (nieuwbouw) huis. Omdat ieder mens anders is en dus ook andere wensen heeft, passen wij onze dienstverlening aan op hoe zij graag willen wonen, werken en leven.
Om alles omtrent nieuwbouw goed te laten verlopen, hebben wij binnen Willemsen makelaars dan ook een aparte afdeling nieuwbouw met een team van specialisten, bestaande uit Roy, Joris en Anneke. Zij zijn verantwoordelijk voor alles rondom onze nieuwbouwprojecten.
Inclusief onze nieuwbouwafdeling bestaat Willemsen makelaars uit drieëntwintig specialisten die elke dag weer voor onze (potentiële) klanten klaarstaan. Gezamenlijk zorgt het totale team van Willemsen makelaars voor de aankoop, verkoop en taxatie van zowel (nieuwbouw) woningen als BOG. Dit doen zij vanuit ons kantoor in de binnenstad van Arnhem en vanuit onze vestiging in Velp. Ook voor hypotheekadvies kan men bij ons terecht. Wij werken namelijk met een in-house, onafhankelijke hypotheekadviseur: Het Hypotheekhuis.
 
Willemsen makelaars is een fullservice NVM-makelaarskantoor waarin de klant altijd op nummer één staat.

Even voorstellen:

Joris Daniels

Leuk kennis te maken! Ik ben nieuwbouw adviseur bij Willemsen makelaars. Ik ben geboren en getogen in Arnhem en ken de stad daarom op mijn duimpje. Ik vind het belangrijk dat Arnhem blijft vernieuwen en ontwikkelen. Ik adviseer en begeleid klanten vanaf de oriëntatie tot het tekenen van de koop-aanneemovereenkomst en bij vragen daarna. Ik denk graag mee tijdens het aankoopproces en probeer mij altijd in te leven in de wensen de klant. Ik kijk er naar uit om dit project op te mogen pakken samen met ons nieuwbouw team!

Roy Boesveld

Sinds 1995 ben ik als makelaar/taxateur/directeur/ nieuwbouwspecialist bij Willemsen makelaars betrokken bij het voortraject, ontwikkeling en verkoop van prachtige nieuwbouwprojecten in en rondom Arnhem. Mijn betrokkenheid bij de stad is groot en door de vele leuke en interessante ontmoetingen met zowel ontwikkelaars als klanten is iedere dag een mooie ervaring. Mijn specialisme is het adviseren van de ontwikkelaar op verschillende gebieden, van doelgroep tot plattegrond.

Anneke Smits - Schrijver

De afgelopen 17 jaar ben ik onder andere de rechterhand van Roy geweest, zeker op het gebied van de nieuwbouw. Het is fantastisch om al vanaf het voortraject betrokken te zijn bij nieuwe projecten en ik vind het leuk om mensen wegwijs te maken bij een belangrijke stap in hun leven: hun nieuwe huis.
Ik begeleid klanten bij het gehele koopproces, van start verkoop tot aan het koopmoment en eventuele vragen daarna. Leuk als we elkaar straks zien en spreken.

Larissa Crum

Het begeleiden van kopers met een van de belangrijkste stappen in hun leven vind ik fantastisch. 
Zowel in de bestaande bouw als in de nieuwbouw is dit een leuk avontuur om te beleven met de kopers. Ik zal u voorzien van de juiste informatie zodat u een goede beslissing kunt maken.
Hopelijk zien wij elkaar snel!